icon
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Παζαΐτη Νατάσα

Παζαΐτη Νατάσα

Η Νατάσα Παζαΐτη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Παιδαγωγική και στη συνέχεια Ιατρική, µε διδακτορικό στις Διαταραχές Μνήµης και Μάθησης των Παιδιών µε Περιγεννητική Ασφυξία, στο Τµήµα Πειραµατικής Φυσιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης. Έλαβε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο Λαϊκό Νοσοκοµείο από την Α’ Χειρουργική Κλινική του Ε.Κ.Π.Α.

Εξειδικεύτηκε στην Ογκολογική Χειρουργική του Μαστού και την Ογκοπλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική του Μαστού στα Πανεπιστηµιακά Νοσοκοµεία Guy’s Hospital και St Thomas’ Hospital του Λονδίνου (King’s College, University of London). Πιστοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Δίπλωµα Χειρουργικής Μαστού από το European Board of Breast Surgery. Εκπαιδεύτηκε στη Διαγνωστική και Επεµβατική Χρήση Υπερήχων Μαστού για τη χρήση υπερήχων από το North Bristol NHS Trust-Southmead Hospital, επίσης στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική στο University of Dundee και στο European Institute of TeleSurgery στο Στρασβούργο.
 
Υπηρέτησε ως Επιστηµονική Συνεργάτιδα στη Μονάδα Μαστού της Α’ Προπαιδευτικής Πανεπιστηµιακής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκοµείου Αθηνών. Διετέλεσε Επιστηµονική Υπεύθυνη της Μονάδας Μαστού της Βιοκλινικής Αθηνών και Διευθύντρια της Μονάδας Μαστού της Αθηναϊκής Κλινικής (Mediclinic). Σήµερα είναι Διευθύντρια της Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και Αποκατάστασης Μαστού στο Metropolitan General.
 
Έντονα ευαισθητοποιηµένη στη συνολική αντιµετώπιση του καρκίνου του µαστού, αρθρογραφεί σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και δίνει διαλέξεις για θέµατα της ειδικότητάς της ανά την Ελλάδα. Ταυτόχρονα στηρίζει αφιλοκερδώς πολλές πρωτοβουλίες και δράσεις συλλόγων που έχουν ως σκοπό την ενηµέρωση, την πρόληψη για τη νόσο και την πολύπλευρη υποστήριξη των γυναικών που νοσούν

Ακολουθούν τα βιβλία του συγγραφέα

(c) Oistrolabos.gr - Υλοποίηση, φιλοξενία; Hyper Center -